LET GOED OP !!!

Zonder deze gegevens weten wij namelijk niet van wie deze zending afkomt en zullen wij geen geld retourneren. U moet altijd het label gebruiken welke u aangeboden wordt bij de retourmelding van Bol.com of Amazon.
Astero
Klantenservice
Dit zijn de meest gestelde vragen van onze klanten. Mocht je hierna nog met vragen zitten kunt u altijd contact opnemen met ons via de contact formulier.

FOQ

Op de website kan je betalen met Ideal, Creditcard. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we gebruik maken van Amazon FBA om alle bestellingen op onze website te verzenden. Dit betekent dat uw bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, met de hoogste standaard in verzending en levering.
Amazon FBA staat voor Fulfillment by Amazon en biedt een breed scala aan voordelen voor zowel ons als verkoper als voor u als klant. Door gebruik te maken van Amazon’s uitgebreide netwerk van distributiecentra, zijn we in staat om onze producten op te slaan en te verzenden vanuit de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. Dit betekent kortere levertijden, minder risico op schade tijdens het transport en een betrouwbare verzending voor onze klanten.
Met Amazon FBA heeft u ook toegang tot de uitstekende klantenservice en het retourbeleid van Amazon. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als er een probleem is met uw bestelling, want we staan klaar om het op te lossen.
We begrijpen dat snelle en betrouwbare verzending van cruciaal belang is voor onze klanten, en daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met Amazon FBA om deze service te bieden. We hopen dat u tevreden zult zijn met uw bestelling en dat u van de voordelen van Amazon FBA zult genieten.
Als u vragen heeft over uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Wanneer u niet thuis bent als de bestelling wordt aangeboden, zal de bezorgservice deze in eerste instantie bij de buren aanbieden. Wanneer dit niet mogelijk is zult u een bericht ontvangen om een nieuw tijdstip van bezorgen te kiezen.

Ja door dat wij gebruik maken van Amazon FBA als Fulfilment van uw order kunnen wij verzenden naar de volgende. 

 

AlbaniaEstoniaLithuaniaSerbia
AndorraFinlandLuxembourgSlovakia
ArmeniaFranceMaltaSlovenia
AustriaGermanyMonacoSpain
BelarusGibraltarNetherlandsSweden
BelgiumGreeceNorwaySwitzerland
Bosnia And HerzegovinaHungaryPolandTurkey
BulgariaIcelandPortugalUkraine
CroatiaIrelandRomaniaUnited Kingdom
CyprusItalyVatican CityCzech Republic
San MarinoLatviaSaint Barthélemy 
DenmarkLiechtenstein 

De bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 2-3 bezorgd. in Nederland en Belgie 

In andere Europe’se landen kan de verzending iets verschillen maar nooit langer dan 5 dagen. 

Nadat u de bestelling heeft betaald, kunt u de bestelling niet meer aanpassen of annuleren. Wanneer u de bestelling toch niet wilt hebben, kunt u de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het aankoopbedrag van het product wordt teruggestort nadat de retour is ontvangen.

Alle verzendingen op de website zijn gratis. 

Is uw ontvangen bestelling beschadigd? Stuur dan een e-mail, inclusief foto, naar [email protected] u zult verdere informatie ontvangen over de procedure om het product te retourneren. Kopieer en stuur het formulier aan het einde van deze pagina (ingevuld) mee als bijlage:

Wanneer de retourzending bij ons is ontvangen, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Het is niet mogelijk om de bestelling te ruilen. U zult de bestelling moeten retourneren en het gewenste product opnieuw moeten bestellen.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met ons door een mail te sturen naar [email protected]

Astero B.V. heeft ervoor gekozen om naast het verkopen via hun eigen webshop ook te verkopen op platformen zoals Bol.com en Amazon. Hierdoor kunnen zij hun producten aan een breder publiek aanbieden en hun merk verder ontwikkelen.

Hoewel Astero B.V. ervoor heeft gekozen om ook op platformen te verkopen, blijft het waarborgen van de kwaliteit van hun producten en klantenservice nog steeds hun hoogste prioriteit. Ze werken nauw samen met deze platformen om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan hun hoge normen en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Astero B.V. begrijpt het belang van een sterke band met hun klanten en gebruikt ook de verkoop op deze platformen als een manier om beter te begrijpen wat hun klanten willen en hun producten en diensten daarop af te stemmen.

Door te verkopen op platformen zoals Bol.com en Amazon kan Astero B.V. ook profiteren van de grote klantenbase van deze platformen en hun producten aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Astero B.V. heeft ervoor gekozen om naast het verkopen via hun eigen webshop ook te verkopen op platformen zoals Bol.com en Amazon. Hierdoor kunnen zij hun producten onder de merken Vivefly Healthcare, Vivefly Electronics en Salivio aan een breder publiek aanbieden en hun merken verder ontwikkelen.

Hoewel Astero B.V. ervoor heeft gekozen om ook op platformen te verkopen, blijft het waarborgen van de kwaliteit van hun producten en klantenservice nog steeds hun hoogste prioriteit. Ze werken nauw samen met deze platformen om ervoor te zorgen dat hun producten onder deze merken voldoen aan hun hoge normen en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Astero B.V. begrijpt het belang van een sterke band met hun klanten en gebruikt ook de verkoop op deze platformen als een manier om beter te begrijpen wat hun klanten willen en hun producten en diensten daarop af te stemmen.

Door te verkopen op platformen zoals Bol.com en Amazon kan Astero B.V. ook profiteren van de grote klantenbase van deze platformen en hun producten onder de merken Vivefly Healthcare, Vivefly Electronics en Salivio Home aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Kortom, Astero B.V. heeft ervoor gekozen om naast hun eigen webshop ook te verkopen op platformen zoals Bol.com en Amazon om hun merken Vivefly Healthcare, Vivefly Electronics en Salivio Home te ontwikkelen, hun producten aan een breder publiek aan te bieden en te profiteren van de voordelen van deze platformen, terwijl ze nog steeds hun hoge kwaliteitsnormen handhaven en een sterke band met hun klanten behouden.

Wij sturen je een betaalink op voor de verzendkosten naar jouw adres, of we geven je korting op een eventueel nieuw product. Immers niemand heeft er wat aan om een defect product wederom opgestuurd te krijgen. 

Wij bieden geen reparatie service aan voor alle artikelen in ons assortiment, wel kunnen wij vragen om defecte artikelen op te sturen naar ons om deze te kunnen laten nakijken door de groothandel/fabrikant.  Het adres hiervoor is Zusterstraat 153 2512TL Den Haag Nederland.

LET OP: Deze verzendkosten worden door ons niet gedekt!   

Je kan het garantie aanvraag formulier vinden op aanvraag bij [email protected] en hier duidelijk vertellen wat er mis is met het product, eventueel met foto’s en het bol.com of  Amazon ordernummer. Hierdoor kunnen wij sneller vinden met welke bestelling en product we te maken hebben. 

Wij geven op alle producten 2 jaar carry-in garantie, tegelijk gaat er eventuele fabrieksgarantie in.

Wij geven 2 jaar carry-in garantie, er zijn meerdere verkopers op Bol.com of Amazon voor bepaalde artikelen. Misschien dat deze de garantie die hij hanteert heeft vermeld.  

 

Valt het artikel buiten punt 1 t/m 4, dan kunt u zonder ons te mailen of bellen het product gewoon retourneren. ViveFly heeft het wettelijk ondernemersrecht aldus de consumentenbond om een vergoeding te vragen of te weigeren richting de afnemer indien er geen goede onderbouwing wordt aangeleverd bij het product dat als retour wordt aangemeld.  Graag items altijd verpakken in een omdoos en niet direct op de kleurrijke product verpakkingen labels plakken. Deze producten zijn namelijk onverkoopbaar en worden aan u terug gezonden.  

Binnen astero geven wij prioriteit aan mensen en organisatie die oplossingsgericht vooruit willen komen. Artikelen die dusdanig worden verstuurd worden hier in een hoek gezet, en er wordt niets mee gedaan. Wij nemen de moeite en tijd om het product netjes en in goede staat bij u te krijgen, wij hopen dat u het product ook netjes en in goede staat bij ons wilt krijgen. 

Winkelwagen
Translate »
Scroll to Top